IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Родната синоптичка Натали Трифонова

16 юли 2017 08 00

Блондинката заля Instagram с горещи снимки

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Лято е, температурите са високи, а родните звезди се стараят да направят юли още по-горещ. В рубриката ни „Тяло на седмицата“ ви представяме синоптичката на bTV Натали Трифонова.

През последните дни тя атакува Instagram със секси кадри от плажната ивица, а феновете са във възторг.

Натали поддържа форма с внимателно подбрано меню, но пък не се лишава от любимите си сладкиши. Преди да изгрее на телевизионния екран тя се е занимавала с балет. Нейната звезда изгря след като Станислава Цалова излезе по майчинство. Блондинката бързо си спечели почитатели, които едва ли я хвалят заради прогнозите за времето.

Трифонова набързо бе пратена в постелята на Слави Трифонов, като слуховете тръгнаха след нейно гостуване в шоуто му. Приписаха ѝ романс и с бившия футболист на Левски – испанецът Антонио Аниете, като и с политика Николай Бареков. Красавицата обаче отрече писанията.

Все пак тя е била гадже с телевизионер. Излизала е 2 години с водещия на съботно-неделния сутрешен блок на Нова тв – Деян Веселинов.

Може би е изненадващо, но красавицата си пада по боулинга и футбола, като стиска палци за ЦСКА.

Вижте горещата Натали в галерията ни

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари