IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвет към мъжете: По-често в банята отколкото във фитнеса

19 март 2018 16 30

Така ще се харесаме повече на дамите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Мъже, ако се чудите как най-успешно да привлечете вниманието на дамите, забравете за редовното потене в залата за фитнес и посещавайте банята поне два пъти дневно – ново проучване показва, че когато се оглеждат за партньор, жените се впечатляват първо от усмивката, а не от мускулестата фигура, пише в. „Дейли стар“.

Допитването е осъществено във Великобритания сред близо 2200 представителки на нежния пол по поръчка на производителите на медицинския продукт Remescar. Целта е била да се установи какво най-силно привлича необвързаните жени, когато се заглеждат по потенциален партньор.

Внушителните 71 процента от участничките са поставили на първо място приятната усмивка.

Второто нещо, което забелязват 62 процента от дамите, е характерът на мъжа, и в частност дали той е добър човек, склонен да разговаря задушевно с тях, и също така дали е способен да ги разсмива.

Топ 5 на нещата, които най-силно впечатляват жените при първи контакт с потенциален партньор, включват още добре поддържаното тяло (61 процента), доброто отношение към семейството и близките (44 процента) и самоувереността (40 процента).

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

nikolon ( преди 5 години )
заглавието нещо не кореспондира с текста
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар