IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Суета: Мъжете не обичат да ги виждат два пъти с едни и същи дрехи

13 август 2018 12 40

Силният пол често и поръчвал скъпи дрехи под наем

Снимка: Olichel/Pixabay

Снимка: Olichel/Pixabay

Мъжете са не по-малко суетни от дамите и също не обичат околните да ги виждат два пъти с едни и същи дрехи, пише в. "Метро".

Това става видно от проучване, поръчано на Острова. Данните сочат, че 10 на сто от поданиците на Нейно Величество биха се чувствали неловко, ако ги видят два пъти с едно и също облекло. При дамите този процент се оказал по-малък - 7 на сто.

Британските мъже всеки месец заделят средно по 114 лири за дрехи и обувки. Като краен резултат това означава, че британците харчат годишно с 300 лири повече за подобни артикули, в сравнение с представителките на нежния пол.

Мъжете били шампиони и по вземане на скъпи дрехи за една вечер, и на връщането им след това в магазина със съответната касова бележка. 12 на сто от респондентите си признали за този грях.

Най-често на това изкушение се поддавала групата на 35-44 годишните, които взимали престижни дрехи за един ден, за да се снимат и изглеждат изискано в социалните мрежи.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари