IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща в облеклото на мъжете, които жените мразят

30 август 2018 10 00

Сандали с чорапи - не!

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Пазарувайки из моловете със сигурност сте виждали отчаяни мъже, които чакат пред пробните или на диванчетата в магазините. Едни си бъркат в носа, други са хванали мобилния, трети вече са на фаза, в която предупреждават, че ще си тръгнат. Каквото и да си говорим, по-голяма част от представителите на мъжкия пол не обичат да ходят с половинките си за дрехи, нито да се редят на опашки за намаления. 

Повечето мъже си купуват всичко бързо и практично. Влизат в магазина и ако им трябва панталон, се насочват директно към щанда с този артикул. Това го няма при жените. Те още на входа ще пипнат материята на ризата на манекена, ще огледат цената, после ще се спрат да видят нещо друго, ще влязат и излязат от пробната поне 10 пъти... и така докато не обиколят щателно цялото помещение, а защо не и мола. 

Жените обичат да обикалят моловете с приятелки, особено ако им трябват гримове, обувки или бижута. Но горко им на онези мъже, чийто жени държат да им избират дрехите. Всеки ерген, който си намери половинка, минава през този "тормоз" - смяна на целия гардероб поради прищявките на приятелката му. 

Скъпи мъже, ето няколко неща във вашето облекло, което жените не харесват, да не кажем, че понякога и мразят. 

Ето пет неща в облеклото на мъжете, които жените мразят:

1. Джапанки/Сандали с чорапи

Смешно е мъж да се появи на среща с къси шорти, тениска и джапанки. Така може да се запъти към плажа, но не и да покорява женските сърца. В горещините всеки се поти и е за предпочитане да носи сандали или по-удобни обувки от леки материи, но не и джапанките. Но все повече мъже ги носят на работа, ходейки в университета. Това определено дразни жените и не прави добро впечатление. 

Говорейки за джапанки, трябва да споменем и сандалите с чорапи. Aко ще носите чорапи през лятото, то си сложете затворени обувки или маратонки. Сандалите се носят на бос крак. 

2. Прилепнали дънки 

Дънки и панталони тип "цигара" са доста актуални, но не пасват на всяка фигура. По-пълничките или ниски мъже не бива да носят прилепнали дънки или панталони. Заставайки до такъв мъж, една жена не би се чувствала комфортно.

3. Риза с елече

Да, понякога се налага да отидете на работна среща по-официално облечени, но не загрозявайте ризата с елече. Това съчетание отдавна е демоде и отива на много малко мъже. Жените предпочитат да видят плътно опъната по мускулите риза, отколкото плетено елече. 

4. Розови дрехи 

У нас се смята, че мъжете с по-нестандартна сексуална ориентация предпочитат да носят дрехи с различни отенъци на розовото. Но не е така. Този цвят вече се носи както от мъже, така и от жени, но не пасва на всеки. Ако искате да направите впечатление у една жена, това няма да стане, ако носите розова блуза или панталон. 

5. Тениска с дълбоко деколте

Има спортни тениски с веобразно деколте, които стоят страхотно върху раменете на някои силни мъже. Но на други тениски деколтето е твърде дълбоко и отблъсква моментално мадамите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари