IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Невинните грешки, които отблъскват жените

13 септември 2018 15 00

Понякога дори не осъзнавате как се държите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Запознавате се с момиче, влюбвате се в нея, всичко изглежда супер. След като прекарвате някои незабравими моменти с нея, вие ѝ предлагате и вместо желаната реакция, се сблъсквате с игнориране и дистанция. Къде грешите?

Лепка

Мъжете не обичат жени, които им дишат буквално във врата, жените също не реагират добре на подобно поведение. Ако не спирате да ѝ звъните дори с невинни въпроси от сорта на „Как си?“ и „Какво правиш?“, не се изненадвайте, ако тя започне да се дистанцира от вас. Обсебващото ви поведение наистина е повод за притеснение. Всеки трябва да си има личен живот и време за себе си.

Мислите прекалено много

Казват, че постоянното анализиране и обмисляне на всичко казано, е женска черта. Уви, има и мъже, които са колебливи и се нуждаят от много време, за да вземат решение. Вероятно сами се досещате, че това не е никак секси и лесно отблъсква жените.

Бъдещи планове

Една от най-често срещаните причини да бъдете игнорирани. Вече сте начертали плана на съвместния ви живот – брак, деца, семейни ваканции и т. н., но... чакайте малко! Тя казала ли ви е, че ви обича? С подобни предложения тя само ще се почувства притисната и задушена и ще избяга.

Представяте я навсякъде

Все още статусът на отношенията ви е неясен, но вие я влачите навсякъде и я представяте на семейството си до 5-то коляно. Целият ви Facebook е пълен с общи снимки, под които я тагвате и пускате сърчица и други любовни емотикони. Още по-голяма и плашеща грешка е, ако решите да си смените семейния статус на „обвързан“ или „сложно е“. Подобни действия, които не са коментирани и синхронизирани с партньора имат обратен ефект.

Прекалено изразено чувство за собственост

Никой не обича да се чувства като собственост. Вие определено пресичате границата и тествате търпението ѝ, ако не я изпускате от поглед и я държите „на каишка“, маркирайки вербално „господството“ си над нея, когато сте в компания с други хора.

Претенциозни сте

Хубаво е човек да има критерии и предпочитания, но всичко си има граници. И все пак, за да сте с някого, трябва да имате допирни точки и да сте склонни на компромиси. Ако не харесвате нищо от нещата, които тя прави, не харесвате приятелите ѝ и дори не се опитвате да направите компромис с нещо, за да прекарвате повече време с нея и да се опознаете и по друг начин освен интимно, не се чудете защо тя се дистанцира от вас.

Не спирате да се хвалите

И не на последно място вашето самолюбие е тотално отблъскващо. Никой не желае да излиза с човек, чиято всяка втора дума е „аз“. Самочувствието ви може и да е покрито, но все пак не е нужно да парадирате навсякъде кой и какъв сте. Със сигурност това ще подразни не само жената до вас, която ще се чувства игнорирана и принизена, но и хората, с които комуникирате.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари