IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Розмари от VIP Brother

30 септември 2018 08 00

Моделът впечатлява с външност и поведение

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Розмари Тишер стана известна на широката аудитория заради участието си във VIP Brother. Тя определено внесе свежест сред сивотата на останалите „випове“ с приятелско и непринудено поведение. Не се подвоуми дори да се сближи с гримьора Кулагин в момент, когато той е персона нон грата за останалите. Съзнавайки, че няма да извади дивиденти от това.

Говори с акцент, защото е живяла дълги години в Германия. Тя е от смесен брак – баща ѝ е германец, а майка ѝ – от Казанлък.

Висока е 180 см и работи за модната агенция „Ивет фешън“. Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин.

Тя обаче не се смята за типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.

Въпреки че жъне успехи на модната сцена, Розмари по образование е психолог.

Обича да прекарва свободното си време или сред природата, или с весела компания, а малките животинки могат да разтопят сърцето ѝ.

За външния си вид тя отделя едва 45 минути на ден, но както ще се убедите и от нашата галерия – явно са напълно достатъчни!

Като една истинска българка – любимите ѝ напитки са виното и ракията.

Вижте Розмари в нашата галерия тук

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари