IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Камелия на 47

14 октомври 2018 09 30

Фолкпевицата продължава да предизвиква въздишки

Снимка: клуб Плаза

Снимка: клуб Плаза

Фолкпевицата Камелия е на 47 години, но продължава да впечатлява с фигура. А и предизвиква доста въздишки в социалните мрежи сред многобройните си последователи.

Много често се прехласваме по външния вид на световни звезди, които са прехвърлили 40-те и 50-те, но е крайно време да обърнем внимание и на българското.

Наясно сме, че днешните технологии могат да направят снимките в социалните профили като корици на списание. Но няма и как да не признаем, че Камелия изглежда перфектно, а на външния ѝ вид могат да завидят много нейни колежки, които се мъчат да се впишат в родния шоубизнес и са двойно по-млади.

Блондинката е известна с еротичните си провокации в социалните мрежи, макар че през годините, в които е треньор в музикалното шоу „Гласът на България“, те значително намаляха.

Тя е сред известните нудисти, а папараци неведнъж са я снимали с нейния приятел Цветин по родните плажове. Но Камелия досега никога не е показвала свян към голотата, дори напротив – използва я като оръжие и стратегия за своята известност. Била е дръзка и на сцената, и извън нея.

Вижте фолкпевицата в целия ѝ блясък в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Ах ( преди 5 години )