IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снажните мъже – с по-пълноценен сексуален живот

10 декември 2018 15 40

Част от участниците искали да са и по-високи

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Добрият външен вид има значение, дори и при мъжете. Оказа се, че снажните представители на силния пол са с по-богат и пълноценен сексуален живот от останалите, пише в. „Metro“.

Този извод е направен след проведена анкета на компанията за хранителни добавки „Боди лоджик“. Оттам са се допитали до 1000 души, като 58% от отговорилите, които били по-снажни от партньорката си, се хвалели с чудесен полов живот.

Процентът на задоволство при сексуални партньори с еднакъв ръст се оказал по-малък – 54 на сто и още по-малък 50,3 на сто, при по-ниските мъже.

Учените обясняват получените данни с факта, че по-снажните хора с по-ниски партньорки имат по-голяма увереност във физиката си. 64% от участниците, попадащи в тази група, се считали за по-атрактивни физически и за по-желани като сексуален избор.

Неслучайно 60 процента от анкетираните мъже изразили желание да са с поне няколко сантиметра по-високи, за да бъдат по-желани.

Това се отнасяло с еднаква сила и за дамите. Тридесет и шест процента от тях биха искали техният любим да е с няколко сантиметра по-снажен. Една четвърт от мъжете участници в анкетата биха увеличили ръста си по хирургически способ, ако това е възможно, станало ясно още от проучването.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари