IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откровено за любовта: Бутон Hold няма!

28 февруари 2016 10 00

Ако някой те харесва и ти – него, сте заедно

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Аз съм отракана и опитна жена. Ще ви разкажа малко за своя сексуален опит. Виждала съм много – и малки, и големи. Но да ви кажа, характерът му е най-важният елемент. Можете да си намерите всякакъв плочкаджия и атлет, но ако няма нещо в главата, за какво ви е? Ето няколко неща, които научих за любовта през последните години.

Ако някой те харесва и ти – него, сте заедно!

Независимо дали противоположностите се привличат, щом когато се срещнете очите и на двама ви светват, значи сте един за друг. Няма какво да го мислите, доверете се на това, което усещате за него. Най-лесно е да прекратите една връзка. Трудно е обаче да я започнете, нали? Истинската тръпка не се продава, ако я намерите, дръжте я здраво. Не че няма да намерите друга любов, кой твърди, че в живота има само една... Я стига!

Ако не е взаимно, не може да сте заедно...

Няма смисъл да се напъвате, когато той не иска. Е, може да го свалите и да го оправите, но щом се страхува от обвързване, надали ще успеете да влезете в ролята на негов личен психар, че да го промените.

Ако единият иска да прави секс наляво-надясно и на другия да му е окей – да бе, само по филмите!

За мен вероятността за съществуването на бели лястовици е значително по-голяма, отколкото съществуването на „отворена връзка“. „Отворената връзка“ за мен е понятие на несигурни в себе си хора, които ги е страх да се обвържат сериозно. Използват го, за да се чувстват сигурни, че все още „стават“ и са „вървежни“ на пазара. И да не би да се окаже, че „леле, ама аз наистина май много сериозно съм хлътнал по този човек“, който обаче е извън „връзката“ ми. Същото отнасям и до желанието за недефиниране на взаимоотношенията. Това са „врели-некипели“ – или си с мен, или си тръгвай.

Хора, които не знаят кои са, не знаят какво искат

Научих се да бягам от тях още щом ги надуша. Те създават само проблеми. Вероятно повече на себе си, отколкото на другите. Боли ли го, сърби ли го и той не знае. Веднъж ми се случи да се виждам с мъж, който искаше да сме във връзка, но да бъде и с жена си? Тоест да минава през леглото ми, да ми прави хубаво и после да бяга при мамчето. Мили мой, бягайте от такива неориентирани мъже. Сакън жена му да разбере, е тогава ще разберете какво е екшън.

Няма такова нещо като hold button на любовта или pause/snooze

Ако единият казва, че има нужда от „време“ да „помисли“ дали иска да е с другия, то за мен това е елегантен начин да каже, че има свои собствени проблеми, които има нужда да разрешава и в момента не е готов. В което, разбира се, няма нищо лошо. От какъвто и порядък да са тези неща, човекът има правото да бъде там на това място, където се намира, докато не ги разреши. Но това не означава, че другият е „вързан“ да го чака и да стои на същото място.

Това нещо, на което му викаме „гоненица“, няма смисъл

Фраза от сорта „искам да спечеля някого“ е смешна. Хората не са мечета на мишена в увеселителен парк. Един човек или иска да е с теб, или не. Какво ще му печелиш, мила – сърцето, съдържанието в гащите или портфейла?

Ако единият е още влюбен в бившата си, но живеете заедно – това вече е филм

Постарайте се или да прекратите прожекцията, или да се махнете от киното. Няма да се получи, ако той постоянно си мисли за нея. Пък и дали би ви било приятно докато правите секс с него, той да си мисли за бившата? Ако държите на него, постарайте се да го откъснете от тази жена, но не мислете, че ще унищожите спомена му. Покажете му, че искате да сте с него, за да види, че има накъде да продължи, вместо да се връща назад.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари