IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо тя не иска да правим секс?

28 февруари 2016 16 40

Когато я боли глава... купи ѝ чанта!

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Имате проблеми с жена си? Тя не ви пуска? Имате няколко варианта – купете ѝ чанта, разберете какво не е наред или си намерете нова...

Брачна проституция

Този психологически термин разглежда случаите, в които физическата проява на любов зависи от материални придобивки. В даден момент от ежедневието един от партньорите (да речем жената) пожелава някаква вещ, която не е предвидена в семейния бюджет

Неразчитането на сигнала „Купи ми я!“ често води до незадоволяване на сексуалните потребности. Партньорът или ще има главоболие, или ще измисли друга причина. Трябва ли сексът да бъде обвързан с вещите или финансовото подпомагане е въпрос на морал. Съмнявам се, че един мъж би искал неговата връзка да зависи от това, но кой знае – животът е шарен.

Какво може да не е наред?

Нежеланието на вашата половинка да „бъде“ с вас може да бъде провокирано от много фактори.

1. Външност

Влошаването на хигиената може да отблъсне всеки. Ако един мъж внезапно напълнее и това притеснява жена му, явно е, че няма как да се получи нещо интимно.

2. Психологическа травма

Тя може да бъде свързана с изневяра от страна на един от партньорите, недобро представяне в леглото, обида или тежък проблем от извън семейното поле (например в службата). При невъзможност да се справим сами, специалистите съветват консултация с терапевт.

3. Класическите проблеми са менструален цикъл, главоболие и умора, но те са по-скоро в резултат на някои от по-горе изброените причинители.

4. Изчерпване на преживяването.

Когато сексът стане скучен, а партньорът предсказуем, се появява нуждата от разнообразие. Някои влизат в роли на медицински сестри или на похитители, които отвличат жени (каквото се хареса на партньора).

Поддържането на редовна сексуална активност влияе добре на организма и психиката ни. Редовният полов живот с постоянен партньор поддържа физическата активност. И все пак една връзка се гради на доверие, взаимопомощ и много секс. Ако дори едно от трите отсъства, какъв е смисълът от тази връзка? Може би е редно или да дефибрилираме умиращия съюз, но ако това не помогне, защо да продължаваме?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари