IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Кристин Каменова и известните гърди

14 май 2018 10 10

Катарзисът на силиконката, която тегли кредит за гърдите си

Снимка: PR

Снимка: PR

Името Кристин Каменова едва ли заслужава и един ред, но пък момата дефилира спокойно в национален ефир и крачи към голямата си мечта – да бъде известна. Не е важно с какво.

Само преди няколко месеца тя ни занимава със своите финанси и ни осведоми, че е теглила кредит, за да си сложи силиконов бюст и да отлети при любимия си арабин в Дубай. Единственото, което остана скрито за публиката бе лихвения процент на потребителския кредит, което, съгласете се, е изключително важно за всяко момиче с изгладен до блясък от силикона мозък.

През уикенда пък Кристин ни разказа за развитието на изпъстрения си с обрати живот и какъв истински катарзис преживяла. Пак в национален ефир.

Оказа се, че Дубай за нея вече е в миналото, а Мохамед, който ѝ предложи брак на летището в емирството, е отписан. 

„Мислих, че е истински мъж, такъв, който ще ме подкрепя, но се оказа, че няма нищо общо с мъжкарството. След като разкрих историята си пред цяла България, много евтини бръмчалки са му писали, за да се възползват от него, да отидат безплатно в Дубай, тогава той не ме подкрепи. Няма какво да правя с мъж като него“, сподели Кристин.

И не пропусна да се похвали, че не допускала в живота никого да ѝ налага правила. Усещате ли как принципите на всеки плитък ум сякаш са взети от напътствията на всеки плиткоумен лайфкоуч. Как те не правят компромиси в живота, следват мечтите си, как повтаряйки своите желание – те се сбъдват.

„Мохамед не ми липсва, махнах го от всички профили. Много пъти ми писа, но аз не желая да комуникирам с него. След това преживяване нямам потребност някой да ме издържа, искам да се справям сама и да постигна всичко, което искам, сама. След това може да имам някой до себе си“, довери ни Каменова.

Мила ми Кристин. Когато постигнеш всичко сама се обърни към Кобилкина. Такива като теб бързо ще „открият муж на живота си“.

Иначе приветстваме новата инициатива Кристин да „се подари“ на абитуриент, който ще може да се хвали с най-известните гърди на бала. 

„Аз се подарявам за няколко часа, ще си покрия сама разходите за рокля, грим и прическа, ще придружа момчето на бала, но няма да стоя през цялата нощ с него“, категорична е Кристин.

Аз пък се надявам, че расте нормално поколение и няма да се намери нито един желаещ да прави реклама на тъпотията, която ни залива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари