IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не му подарявайте това

22 ноември 2010 10 51

10 неща, които мъжете мразят за подарък за Коледа и Нова година

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

За добро или не толкова, наближи онова време от годината, през което човечеството, и особено нежната му половина, има навика да изпада в нездрава червена еуфория, последиците от която радват най-вече търговците и строителите на капитализма, на които предстои за пореден път да продадат милиони стоки и услуги в лъскави опаковки и задоволяващи съмнителни нужди.

С други думи, с наближаването на празниците в края на година жените са изправени пред тежката задача да купят подарък на половинките си.

Тя често пъти приключва с провал. Защо ли? Защото все едно на магия дамите винаги успяват да подарят точно това, което той мрази най-много.

По този повод специализираното американско издание "Нест" е съставило списък на 10-те неща, които мъжете не харесват за подаръци.

И така, ако не искате да му скапете настроението, влезте горе в галерията и прочетете внимателно.
 

КоментариКоментари

Моника ( преди 13 години )
Всеки един човек е уникален сам по себе си и харесва различни неща,грешно е да се обобщават всички под общ знаменател и видиш ли-те всички харесват това и това,ще бъдат разочаровани от незнам си какво.Може би повечето не харесват изброените по-горе,но повечето не са всички!Всички жени знаем какво харесват нашите половинки и никой по-добре от нас не може да избере подарък за любимия:)Весели празници на всички и приятен shopping :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Груба грешка е това с Мерцедаса!Всички мъже около мен не го броят за кола!По-добре, Ламборджини нещо, Порше, в краен случай баварец или туарег.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Мъжете са различни -лошият подарък за един,може да е добър за друг.Не е верен този списък.А ако познаваш човека до себе си едва ли имаш проблем с начина и подаръка ,скойто ще го зарадваш!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Stardust ( преди 13 години )
Да бе, хората ще ви кажат какво да подарите на мъжа до вас :) Нали вие ежедневно сте с него - не го ли слушате за какво говори, не знаете ли от какво има нужда, не ви ли споделя какво иска да си купи някой ден? Аз пък имам цял списък с неща за подаряване - само чакам някой приятел или роднина да се обади да ме пита какво да му подари за рождения ден :) В краен случай - купете му последен модел мерцедес - няма да сгрешите :)))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Baba Pena ( преди 13 години )
Аз пък не мисля че някой трябва да ми казва какво да подаря на гаджето ми - та нали аз най-добре го познавам ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
InLoveAndLonely ( преди 13 години )
по-добре наистина кажете какво да подаряваме, а не какво да не....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Добре, де, а тогава какво?Аз примерно най-много обичам подаръците под формата на пликче с пари, понеже обикновено, когато ме изненадват, изненадата е неприятна. И после си казвам - ето тази рокля или тези ботуши са ми от теб ...И понеже аз съм такава, подхождам скучно - предпочитам да не изненадвам и аз, питам хората какво искат + евентуално някаква дребна джаджа за изненада.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар