IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дизайнерска топлина за Коледа

4 декември 2014 07 41

Свещи висша мода за декорация

Снимка: Acqua di Parma

Снимка: Acqua di Parma

Коледните свещи са един от задължителните аксесоари, които присъстват неизменно в празничната декорация.

Освен, че се предлагат в най-разнообразни интерпретации и модели, восъчните изделия носят по неповторим начин духа на най-обичаните и уютни дни през годината.

За да акцентират още по-откровено към значимостта на този моден аксесоар, дизайнерите създават специални, лимитирани серии свещи, които комбинират в себе си актуалните тенденции и безспорната практичност.

Графика

Всяка година по това време от Diptyque дават задачата на различни дизайнери да изненадат своите фенове с нестандартни решения при свещите. Този път честта се пада на Qubo Gas, които умело внасят красотата на графиките в нови три модела. Тази Коледа можете да заложите спокойно на смелите комбинации между преливащи цветове и задължителното златно.

Портокал

Ако има нещо, което най-често асоциираме с Коледа, то определено това е миризмата на свежи портокали. Представете си тези нотки, комбинирани с кедър и дългите, красиви вечери пред камина.

Декорации

Задължителните за празника пищност и масивност се вплитат като тенденции и при декорирането на свещите. Няма как да сбъркате, ако се спрете на модел, обсипан с различни по големина и форма елементи. Задължително е присъствието на емблематичните празнични символи като звезди, елхи, наситени червени нюанси и сребърно.

Пътешествие

Покана за своеобразно празнично пътешествие отправят от Burberry със своята свещ, част от колаборацията с Printemps. Свещта носи в себе си традиционен английски дух на Коледа такава, каквато трябва да бъде – наситеночервена, стилна и запомняща се.

Аромат

Обичаме разнообразието от аромати, особено, ако са представени в дизайнерска опаковка. Точно с тази задача се заемат от Cire Trudon със своите коледни предложения. Трите свещи носят аромата на захаросани кестени, черен пипер и карамфил. Тази феерия от аромати е завършена не от какво да е, а от опаковки в златни листа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари