IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Креативни ръчно изработени коледни картички

14 декември 2014 08 44

Страхотни идеи, с които да зарадвате любимите си хора

Снимка: diyhomedecorguide.com

Снимка: diyhomedecorguide.com

Коледните и новогодишни празници наближават и няма как вече да не се замисляте какво да подарите на близките си. Изхождайки от това, че повечето пъти не е важно какъв точно е подаръкът, а е по-важно той да бъде поднесен от сърце, значи може да заложите и на нещо „домашно производство“.

В случай, че все пак държите на традиционните подаръци, закупени от магазина, вие може да покажете лично отношение и да зарадвате близките си с ръчно изработени коледни картички. Техният дизайн може да бъде много разнообразен, така че със сигурност всеки един човек може да си направи своя картичка – дори от най-лесните.

Каквито и да са вашите майсторски възможности обаче, най-важен е жестът, а вашите любими хора няма как да не останат очаровани от старанието ви. Картичките с прост дизайн са тези, които включват бяло и червено – емблематичните коледни цветове. С помощта на панделка може да сътворите чудесна коледна картичка в традиционен стил.

Снимка: diyhomedecorguide.com

Другият вариант е предварително да сте изработили от хартия – елха, цветя, коледни играчки, снежинки и т. н., които само по-късно да залепите върху основния картон. Тези картички изглеждат по-професионално, но за тях също не се изискват прекалено много усилия, а само повече време и фантазия.

Влезте в нашата галерия и разгледайте интересни предложения за коледни картички – току-виж сте събудили собственото си въображение.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари