IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Специалните коледни декорации на Barney's

12 декември 2014 13 48

Колекцията е създадена в колаборация с Баз Лурман

Снимка: Barney`s

Снимка: Barney`s

Обичаме Коледа поради много причини, но най-специалната от тях определено е безграничната красота, която ни заобикаля отвред.

Настроението, което ни заобикаля навсякъде, от блестящите витрини, през многобройните коледни лампички по дърветата до миризмата на специалните базари, ни прави повече от оптимистични и щастливи.

Един от символите на красивите декорации безспорно е Barney's, които и тази година не изневеряват на своя стил и предлагат на своите почитатели специална колекция.

Линията е създадена в колаборация с режисьора Баз Лурман и неговата съпруга – Катрин Мартин.


Американската верига от луксозни бутици се спира на звездното семейство, известно със своя изключително красив филм „Великият Гетсби“, за да съставят специални коледни играчки и аксесоари.

Колекцията „Baz Dazzled“ съдържа широка гама кристални играчки, топки, ранички и дори пухкави бутилки от изкуствен косъм.

Общо 25% от всички продажби ще отидат в името на благотворителна организация, подпомагаща образоването и равенството между половете в развиващия се свят на 21 век.

Можете да разгледате най-доброто от колекцията в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари