IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да не му подарявате за Коледа

20 декември 2014 16 41

Излезте от клишето и превърнете изненадата в запомняща се

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Предстоящите коледни празници носят много положителни емоции, но и стрес. Един от най-големите проблеми за жените е свързан с подаръците и по-точно с какво да зарадват половинката си.

Да купиш подарък на мъж не е лесно. Хем да е практичен, хем да не се губи личният момент и послание. Все пак той трябва да се зарадва и да запомни, че съответния подарък е именно от вас.

За да избягате от клишето и вероятността да разочаровате партньора си, избягвайте следните подаръци:

Чорапи и вратовръзки

Вашият любим е голям мъж и се предполага, че може сам да се грижи за гардероба си. Освен това този тип подаръци не е никак специален, така че определено не е подходящ за важен празник като Коледа. Изключение може да направите, ако знаете със сигурност, че иска да се сдобие с някаква луксозна и лимитирана вратовръзка.

Соли за баня

Добре, кога за последно видяхте любимия си да ползва такива? И тук не броим онази романтична вечер, в която вие бяхте напълнили ваната с аромати и бяхте запалили свещи навсякъде!

Парфюм

Обратно на очакванията мъжете имат специфичен вкус за аромати и повечето държат сами да подбират своя. Разбира се, ако предварително ви е казал, че очаква от вас конкретен парфюм, може да го закупите.

Тоалетни принадлежности

Тук вече той със сигурност ще го приеме като намек, че не одобрявате неговите хигиенни навици.

Бижута

Помислете пак! Това, че вие искате да носи някаква гривна или бижу за врата, не означава, че ще го направи. Ако партньорът ви не носи никакви бижута, с кожена каишка за Коледа няма да промените модните му вкусове. Часовникът обаче е нещо съвсем различно.

Пари

Вярвате или не, парите са най-глупавият и безличен подарък, който може да направите на любим човек. По всяка вероятност той ще ги изхарчи за нещо тривиално и няма да остане и помен от добрите ви намерения и пожелания за празника.

Протеини

Дори да е фитнес маниак, ще приеме за обидно да го снабдите с протеини. Най-вероятно ще направи кисела физиономия, че не сте уцелили точните, затова не се и опитвайте.

Спа уикенд за двама

Подаръкът не трябваше ли да бъде за него? Вероятно ще си изкарате добре и романтично, но все пак не губете фокуса към кого е насочена изненадата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Ceco Klecov ( преди 9 години )
Абсолютно не съм съгласен със статията. Поне за мен не важи. Аз бих се радвал на повечето от тези подаръци, без солите за баня и протеините, макар че ако са качествени и тях бих приел. Ако чорапите и вртаовръзката са маркови, не отказвам, винаги има нужда. Парфюм и козметика също са добре дошли, никога не са излишни. Уикенд в спа за двама също е яко, нищо, че не е толкова лично. Изобщо много са си добри подаръците. Картичка с пари също няма да върна, но задължително ще си купя нещо и ще
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар