IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изкуството на плетивата

24 декември 2014 07 30

Задължителните пуловери и съчетания за сезона

Снимка: Mango

Снимка: Mango

Зимните дни са едни от най-добрите поводи да внесем топлина и мекота в своя силует. Когато температурите спаднат, значително се повишава желанието и креативността ни да носим колкото може по-едри плетки и смело да експериментираме с тяхното съчетаване.

Именно заради това, дебелите пуловери се превърнаха в основен акцент в колекциите за сезона на всички модни марки и дизайнери. Разнообразието от цветове и декорации задоволява и най-изисканите артистични натури, давайки им възможност смело да изразят своята индивидуалност и неповторим почерк.

Както с всяка една дреха, пуловерите разкриват своя невероятен потенциал с универсалните си модели, които позволяват смело да поиграем с различните стилове и визии. Дава ни се уникална възможност да пренесем неповторимия уют на празничните дни и в офиса, без да излизаме от границите на задължителния сериозен дрескод.

Как точно да съчетаваме своя зимен силует, за да получим перфектна визия, която не се влияе от студените дни?

Вижте сами.

Едра класика

Моделите пуловери с едра плетка в класически наситен нюанс на черно са идеален вариант за съчетание с правите и строги кройки на официалния панталон. Можете спокойно да акцентирате върху асиметричните дължини и да внесете ретро духа на 70-те с висока талия и къса горна част. По този начин не просто няма да ви е студено, но и ще бъдете изключително стилни.

Жилетка

Многобройните опции за комбиниране на жилетката зависят от дълбочината на деколтето. Ако се спрете на V–образна форма, можете да поставите семпла бяла риза и отгоре топлото плетиво. В случай, че желаете да бъдете по-дръзки, съчетайте с права пола с кройка „молив“, която да подчертае женствените извивки.

Палто

Вълнените палта са добър начин да пренесете любимите си къси панталонки и феерична риза в зимните дни. По този начин взимате най-доброто от двата сезона – лекотата на материите и топлината на вълнените палта.

Поло

Поло яките направиха силно своеобразно завръщане като водеща тенденция за този сезон и е добро решение да се възползвате от момента. Офис силуетът е завършен със сива пола, контрастираща на черната горна част.

Феерия с цвят

Ако искате да привлечете вниманието върху себе си, спрете своя избор на топъл пуловер в ситна плетка, който да комбинирате с феерична пола със 7/8 дължина. Ще имате възможност да акцентирате едновременно на цветните решения и на любимите си обувки.

Рокля

Ако не сте почитатели на едрите плетки и пуловерите, разнообразието от зимни модели рокли с вълна в материите е добър вариант за вас. Можете да изпробвате поставянето и съчетаването на различни модни акценти с аксесоари и бижута.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари