IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит се забърка в библейска история

19 юли 2010 12 07

Актьорът ще разкаже легендата за Каин, започва и 3ти "Мъже в черно"

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Уил Смит ще пресъздаде образа на Каин в лентата "Легенда за Каин" (The Legend Of Cain), съобщи Deadline.

Сюжетът на новия филм ще се гради около библейската история за Каин и Авел, но няма да липсват и вампирски елементи.

Уил Смит не само ще изпълни главната роля, но и ще е продуцент на филма заедно с компанията Overbrook Entertainment. Режисьорското място все още е свободно.

Не е определена и датата, когато ще започнат снимките на филма.

Сега Уил Смит е на рекламна обиколка за представяне на последния си филм "Карате Кид", в който участва и синът му Джейдън.

А през август 2010 г. той ще започне снимките на третата част от "Мъже в черно".

Не е като да не работи човекът.

КоментариКоментари

Stardust ( преди 13 години )
Аз преди малко бях покосена от една стара информация, която не ми беше свеждана до знанието. Та: Уил Смит бил отказал ролята на Нео (Матрицата), защото според него филмът нямал потенжциал :) Смит и Нео :) И Матрицата без потенциал :) Както и да е - радвам се, че не е изиграл Нео... Ама да ме бяха питали - никога нямаше да предположа, че Каин е бил ***... То аз не очаквах, че и Форд Перфект (Пътеводител) е ***, ама на - който гледа филми - научава неподозирани неща :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ees ( преди 13 години )
Уил е голям симпатяга, но хлапето е готино, защото прилича на мамка си :-))) Това е едно от любимите ми семейства - от толкова години са заедно и жълтата преса не изрови почти нищо личният им живот . А и Джейда Пинкет е много "мъжко момиче" .... и на вид и явно по душа :-)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
millennitka ( преди 13 години )
Хахаха и аз да се посмея малко.Това беше много яко,вампири,черни и Кайн.Но все пак Уил Смит е много добър актьор,дано и филма си заслужава. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Онова с Орфей си беше направо гавра!Харесвам Уил Смит ,филмите му са забавни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rocksteady ( преди 13 години )
Хаха, това ще го гледам. Уил Смит е много готин, но едва ли този филм ще представлява интерес за мен :) А синът му е такъв сладур
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Хахахаха!Майтапът на страна, навремето даскълът ни по английски в гимназията - американец, който ни бяха назначили по линя на корпуса на мира, мисля, когато пристигнал в България, бил изненадан силно, че в страна от третия свят живеят бели хора, та затова имах логично обяснение за Орфей :-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
keiti ( преди 13 години )
Хахахах, Съни, слагам ти еди огромен плюс, от тоя коментар направо ми покапа мед по душата;)И иначе верно, що не вземат да направят един "мащабен проект", който да включва библейски истории, вампири, *** и лейди Гага:D Ще има огромен успех, помнете ми думата!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Библейска история с вампири, а Кайн е чернокож. Чудно. Както във версията на Холмарк за Орфей, в който въпросния беше чернокож, нищо, че е роден в сегашна Южна България :)) Сина му е много сладък, ама защо се е събрал с тази слуз Джъстин Бийбър
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар