IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зое Салдана и най-елегантните

16 септември 2010 05 40

Зое Салдана и Леа Мишел влязоха в списъка на сп. People за най-елегантните жени в света

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Зое Салдана, известна още като Нейтири от "Аватар", и Леа Мишел от сериала "Веселие" ("Glee") са сред най-елегантните жени на планетата, подбрани от сп. People.

В челната десетка са също Гуен Стефани, Риана, Дженифър Анистън, Джесика Алба, Даян Крюгер.

Зое Салдана е наречена царица на червения килим от People, заради грацията, вкуса и чувството за хумор, което проявява на холивудските приеми.

Леа Мишел е "новачката". Тя печели похвали за смелите цветове, като червено и емералдово зелено, които подбира за официалните си тоалети.

Кейт Мидълтън - приятелка на британския принц Уилям, е определена като "принцеса в очакване". Тя влиза в списъка за това, че винаги изглежда "шик и изтънчено".

Даян Крюгер е наречена "ренегат на пистата" заради това, че сама се гримира, но поставя стила преди удобството за официалните прояви.

Пълният топ 10 – горе в галерията. Списанието не подрежда подбраните знаменитости по ред.

КоментариКоментари

keiti ( преди 13 години )
От снимката горе получих сърцетуп - Зоуи е направо съвършена! Иначе Риана ми е папагал, Анистън - безлична, Джесика Алба ме радва...но за мен най-стилна си е Кийра Найтли:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Stardust ( преди 13 години )
Аз нали първо картинките гледам, а после чета - помислих, че Кейт Мидълтън е фотографката, която е правила снимките :D :D :D Не че нещо й има на жената, но само тази сутрин в 204 видях поне 10 жени, които могат да я изместят от тази класация... Друго си е значи да си приятелка на принц Уилям - веднага ставаш "шик и изтънчена" Всички останали ме радват :) Дори и Дженифър - страхотни обувки!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rocksteady ( преди 13 години )
Гуен Стефани и Риана са по-скоро фешън, отколкото стилни. Най-стилна за мен е Дженифър Анистън, бих добавила и Виктория Бекъм - не може да се отрече, че се облича много стилно! Иначе Зоуи Салдана е много сладка :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Красота и елегантност!Модели и цветове-перфектно подбрани.Допълнени от ефектни бижута.А какви обувки!!! Разбира се изключвам Риана от тази снимка.Папагалско ми стои тази и дрешка.А от Кейт Мидълтън не се вижда почти нищо и висящата на врата и връзка не се връзва с понятието ,,елегантност".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
hankies ( преди 13 години )
Риана и елегантност? Нещо не ми се връзва....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Значи какво излиза? Че звездите, които всичко ние се опитваме да следваме и от които се учим, нито се обличат сами, нито сами се гримират. И защо тогава аз трябва да знам как да съчетавам дрехите си и, още повече, как да се гримирам?! Ааа, несправедливо е. :РРРРР
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар