Ейми Уайнхаус иска вече да се задоми, да си намери мъж – предприемач или декоратор, и да има деца.

Певицата всъщност има лош късмет в любовта – наскоро се раздели с филмовия режисьор Рег Травис, имаше доста бурна връзка с бившия си съпруг Блейк Фийлдър-Сивил и е споделила пред приятели, че най-после иска излиза с някой улегнал и нормален.

Източник казал пред вестник Daily Star: “Никога не е предполагала, че ще е необвързана на 27 и сега наистина иска да си намери някой нормален и да се задоми. Ще е много по-щастлива, ако излиза с някой, който е далеч от светлина на прожекторите – предприемач или декоратор, който ще е мил и забавен“.

Въпреки, че е известна с прекомерните забавления, Ейми е отпразнувала рождения си ден само с приятели, у дома, казвайки, че все още не може да преживее раздялата си с Рег.

Източникът допълва: „Рег наистина й липсва, но след като той се върна при бившата си приятелка, Ейми осъзна, че той просто я е използвал, за да се прочуе.“

Дори бащата на певицата потвърди, че Уайнхаус все по-силно започвала да иска деца и семейство. Той казва: „Стана много умислена. Много обича децата, и започна да говори за това, че вече й е време да роди.“