IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вечеряй с Робин Уилямс за 67 хиляди долара

13 октомври 2010 11 09

Звезди събраха средства на стойност 5.7 милиона долара за фондацията на Андре Агаси

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Комикът Робин Уилямс успя да събере сумата от 400 хиляди долара за фондацията на Андре Агаси, която се занимава с подпомагане на бедни и поставени в неравностойно положение младежи, като предложи да е домакин на вечеря за шест щастливи почитатели.

На самото събитие сумата, която се е събрала е 5.7 милиона долара, с помощта на звезди като Уилямс, барабаниста на Металика – Ларс Улрих и актрисата Фрейда Пинто.

На търга се предлагали „неща“ като: вечеря с Робин Уилямс, която била оценена на 67 хиляди долара за един човек, а Пинто събрала средства на стойност 50 хиляди долара за пътуване до родната й Индия.

Музикантът Улрих предложил уроци по свирене на барабани и обиколка на звукозаписното студио на Металика. Спечелената сума била 23 хиляди долара.

В събитието още взели участие със свои изпълнения Сър Елтън Джон, Джейсън Мраз и Дженифър Хъдсън.

 

КоментариКоментари

ansy ( преди 13 години )
може би, защото нямат полза от това.Стига с тези СМС-и. Надявам да видят нещо положително от американците (и не само) и да се осъзнаят малко
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Ей така се прави благотворителност, а не със сърцераздирателна интонация и бляскава сцена. Защо нашите звезди се крият от феновете си?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мария Василева ( преди 13 години )
БРАВО на него и на другите звезди! Така се прави благотворителност, а не с смс-и...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар