IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ричард Чембърлейн посъветва гей-звездите да си мълчат

30 декември 2010 09 43

Актьорът е на мнение, че все още хомофобите са прекалено много

Ричард Чембърлей се разкри чак през 2003 г. Снимка: Gettyimages/Guliver

Ричард Чембърлей се разкри чак през 2003 г. Снимка: Gettyimages/Guliver

Ричард Чембърлейн, за всички, които са под 25 години, е Джони Деп за нашите майки и по-млади баби.

Изключително привлекателен, добър актьор, играл в култови филми като „Птиците умират сами“ и „Шогун“.

С ролите си успява да спечели сърцата на всички жени по света, но новината за това, че е хомосексуалист хвърля същите тези жени в другата крайност – на пълно отчаяние. Образно.

Същият този Ричард Чембърлейн, който десетки години е крил хомосексуализма си преди да се разкрие, посъветва другите актьори с такава ориентация да не споделят със света предпочитанията си.

„В нашето общество все още има много хомофоби. Жалко е, глупаво е, безсърдечно е, но е факт“, обяснява Ричард.

Той смята, че едно такова разкритие се отразява зле на кариерата.

„За един актьор и без това е трудно да си намира ангажименти. Няма нужда да се появява още една пречка между един актьор и работата му“, завършва Ричард.

Явно говори от собствен опит...

Още по темата

Рики Мартин: Плаках като бебе, когато казах, че съм гей


 

КоментариКоментари

WTF ( преди 13 години )
Аз харесвах Рики Мартин,когато бях тийн.Когато газбрах ,че е гей нещо в мен се пречупи..:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Абсулютно!Точно такова е и моето мнение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
EK ( преди 13 години )
Колкото ми е неприятен един афиширащ се,креслив и превзет гей,толкова ми е неприятна хетеро двойка,която нагло се опипва посред бял ден в парка пред деца и минувачи.Правилното поведение е каквото става в спалнята,да си остава у дома;навън,какъвто и да си,се дръж възпитано.Като не дразниш хората и те не те закачат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ees ( преди 13 години )
"Птиците умират сами" и "Шогун" са емблематични филми. Въпреки, че не е актьор от моето време, винаги съм го харесвала - и като артист и като мъж. Признанието му със сигурност е "унищожило" милиони жени ... все едно Ален Делон да беше мръднал в лявото платно :-)))В този ред на мисли, помня Джордж Майкъл, на младини и после когато изненада всички с ориентацията си ... някак външният им вид се променя, поне аз имам такива наблюдения.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MokraFlanelka ( преди 13 години )
Не явно, ами направо от собствен опит си говори човека.Не съм гледала филмите му, освен "Шогун" от време на време, като го даваха по Нова.Просто има хора, който по - далеч от носа си не виждат и техните проблеми са най - важни, а пък другите кучета ги яли.Едва ли сам е пожелал да е гей, просто така се е родил, но този факт не го прави по - слаб актьор, колкото и клиширано да звучи всичко това.Още повече живеем в 21 век и вече сме се нагледали на много неща, не мен лично хомосексуализма не ми прави впечатление, освен ако не се натрапва по начина по който го прави Азис или онези гей паради.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар