IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн се разведе

11 февруари 2011 10 34

Мюлер получава основното попечителство върху 2-годишните близнаци Боб и Макс.

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

И като заговорихме за раздели, Чарли Шийн и съпругата му Брук Мюлер се разведоха, съобщиха световните информационни агенции.

Двамата са постигнали и финансово споразумение, предаде Ройтерс, позовавайки се на сайта TMZ. Според него Мюлер получава основното попечителство върху 2-годишните близнаци Боб и Макс.

Чарли Шийн ще плаща издръжка за децата от 55 000 щатски долара месечно.

Мюлер ще получи еднократно 757 000 долара и 1,25 милиона долара за дела й от семейното жилище, което остава за актьора. Тя обаче няма да има издръжка.

Решението за развода ще влезе в сила в началото на май. Актьорът и съпругата му подадоха документи за развод в един и същи ден през ноември.

Съдът е използвал за делото молбата на Чарли Шийн. В Калифорния разводът става официален, след като изтекат шест месеца от подаването на документите.

Мюлер е третата съпруга на 45-годишния Чарли Шийн. Двамата се разделиха през декември 2009 г, когато Шийн беше арестуван за домашно насилие. Той се призна за виновен.

Преди две седмици актьорът влезе в клиника за лечение на зависимости, защото предизвика скандал след 36-часово пиянство. Лечението му продължава в дома му.

КоментариКоментари

Wrapped ( преди 13 години )
По 1.5 милиона получава на епизод, той е най-скъпо платеният актьор сред играещите в сериали :)Дано се съвземе.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
macipisi ( преди 13 години )
Той получава по 800 хил. на серия, бълха го ухапала...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
A_V_M ( преди 13 години )
Бреееееей,55 000 месечно си е доста! Жал ме е за Чарли,много го харесвам в "Двама мъже и половина",а пропилява таланта си...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар