IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман "шамароса" Галиано

2 март 2011 06 25

Актрисата направила изявление, в което изразява гордостта си от еврейския си произход и добавя, че не желае по никакъв начин да бъде свързвана с Галиано

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Носителката на "Оскар" Натали Портман изразила шока и възмущението си от видеоклип, в който дизайнерът Джон Галиано казва, че обича Адолф Хитлер, писа БТА.

Актрисата направила изявление, в което изразява гордостта си от еврейския си произход и добавя, че не желае по никакъв начин да бъде свързвана с Галиано.

Изявлението й вече предизвиква бурни реакции, имайки се предвид факта, че и двамата работят с модна къща "Диор".

Актрисата е лице на парфюма "Мис Диор Шери", а Галиано е неин творчески директор. Той бе отстранен временно, докато тече разследване по случая с антисемитските му изказвания в кафене в Париж.

Изявлението на Натали бе разпространено, след като в интернет се появи видеоклип от подобен "инцидент", в който видимо пияният Галиано казва на собственик на кафене, че обича Хитлер.

А ние си мислехме, че скандалите в модата се ограничават само до натрупани килограми и плагиатство на скици...

 

КоментариКоментари

Sanuishkata ( преди 13 години )
Еми аз го разбирам така : някой да седна да ми хвали Василий *** или Сюлейман Паша и прочее и аз да не се ядосам. Ше се ядосам колкото си искам аз.А иначе ми се струва, че Галиано просто не е преценил добре ситуацията, не че подкрепя Холокоста или нещо подобно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Уффф, ама какво бреме е да си известен, да не може човек да избухне и да сквернослови както обикновените хора! Визирам Галиано.За Портман не се учудвам, не познавам евреин, който да не се гордее с произхода си. Точно евреите са и най-големите шовинисти сякаш.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар