IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Все така секси Жизел

11 март 2011 12 33

Или страхотната фотосесия на Жизел от страниците на сп. V

Снимки: Hedi Slimane / V magazine

Снимки: Hedi Slimane / V magazine

Жизел наистина ще ни "умори".

Преди броени дни събра погледите върху себе си по време на фестивала в Рио, след което се появи във все така чудесна форма върху страниците на сп. V.

Черно-бялата фотосесия е озаглавена с многозначителното "Gisele Unzipped" ("Разкопчаната Жизел") и е дело на талантливия Хеди Слиман.

Освен все така стегнатото й тяло, впечатление правят дънките и коженото яке с шипове.

Вижте Жизел в галерията горе, а още секси майки ви очакват долу:

 

Алесандра Амброзио е майка за милиони

Топ 10 майки, на които не бихте простили

 

КоментариКоментари

namonaraqnaq ( преди 13 години )
И аз не мисля, че е анорексичка, но не мога да отрека, че ми се струва малко изхърбавяла, може да е от кърменето, особено, както казва Лотус, ако е от хората с ускорен метаболизъм. Ако беше анорексичка, едва ли щеше да може да роди детето си по естествен път, освен това. Очевидно е достатъчно здрава и достатъчно жена.Не крия, че ми е любимка, въпреки че си давам сметка, че има косури, толкова е жилава и пластична и характерна. Много я харесвам. Не е секси, разбира се, което си личи и от коментарите на мъжете, но не е и нужно - просто има други достойнства - тя е модел, трябва да се запомня, дрехите да й стоят добре и да бъдат представени така, че да интригуват. На една пълнокръвна, пищна жена далеч не всичко й стои добре.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Lotus ( преди 13 години )
Жизел е всичко друго, но не анорексичка. Тя има доста остри изказвания именно срещу порочната практика да се наемат болезнено кльощави манекенки. Има жени (аз самата съм от този тип, само дето ми липсват доста сантиметри, за да достигна ръста й) които са си слаби, без да пазят диети. Но тя освен слаба, е и стегната, има префектна фигура, особено за раждала жена, която И кърми детето си. Да, не е Лима. В пъти по-интересна е от нея (според мен) има по-силно излъчване, повече присъствие, по-интересни превъплащения и т.н... Не ми харесва единствено пъпът й.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
opium ( преди 13 години )
Хохо, това беше вицът на деня. Ако сега кажеш, че си и неврохирург ще те признаем. Интересно кога си имал време да четеш Плейбой и да изучаваш кога кой топ модел не са го ангажирали заради грозен нос. Честно, типажи като теб са ефикасно хапче за повишаване на настроението.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
k4k4v1d4 ( преди 13 години )
Мен ако ме питаш всяка манекенка е с очевадни дефекти, но все пак гейове ги избират, те май мразят жени :)))))))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
magst ( преди 13 години )
Ще се съглася, че няма талия, но дали е красива в лице може много да се спори. Някой спомена, че Адриана Лима е например много по-красива - да, но само за хора, които обичат сладникавите изражения, пълните пухкави устни и т.н. Жизел е много красива, но по един друг, по-студен начин. Скулите и са интересни и умее да излъчва...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Истина е това,но според мен има и дълбоки познания в областта на манипулацията(умее да манипулира походящите хора).Защото ,съгласи се че има видими дефекти,които дори не са симпатични.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
k4k4v1d4 ( преди 13 години )
ХахахахахахахахахаххаСигурно и аз ще й го кажа веднъж, ако го закъсам толкова... Ама да дойде с по-дебел пуловер, да не ми убива толкоз. Или най-добре грейка :D :D :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MihaelaMihaela ( преди 13 години )
Гузен негонен бяга, никой не дискриминира "слабите". Слаб човек не значи скелет, с други думи имаме пълното право да ви "дискриминираме", както вие със злоба дискриминирате жените с женски форми и гърди, само защото вие си нямате и ги наричате дебели (пък те имат повече талия и от вас, дето сте прави като стълбове). А и силикон да сложите пак не е точно същото като истинска гърда :) Но смятам мъж ти го е обяснил много по-ясно, да не кажеш после, че "завиждаме" и че знаеш по-добре от мъж какво харесват мъжете. Разбира се, че ти казват, че си красива от време на време, как иначе ще се навиеш да си легнеш с тях.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
k4k4v1d4 ( преди 13 години )
Не съм кранист, гълъбче, ЛЕКАР съм. Ама на теб явно не ти понасят мъжете с висше образование, които ги е грижа за нещата от живота и здравето ви :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар