IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ромео Бекъм: Нека я кръстим Джъстини Бийбър Бекъм!

2 април 2011 06 00

Джъстин Бийбър може да се роди в женски вариант в семейство Бекъм

Снимка:Getty Images/Guliver

Снимка:Getty Images/Guliver

Отдавна подозираме, че семейство Бекъм може и да са модни икони, но определно нямат вкус що се отнася до имената! След като кръстиха децата си Бруклин, Ромео и Круз, мислехме, че не могат да ни изненадат вече с нищо!

Но уви, на път е да се роди една госпожица в мъжкия свят на Бекъм, а името й определено затруднява мама и тате. Ето защо идеята е дошла от техните отрочета, а именно да се нарича с благозвучното Джъстини Бийбър Бекъм!!!

Вчера Дейвид гостува в шоуто на Джими Кимел и разказа смешната история с кръщенето на бъдещата госпожица. Футболистът сподели как в началото лекарите ги заблудили, че ще имат момче и средният им син Бруклин веднага предложил да се казва като любимия му певец Джъстин Бийбър.

След това обаче се разбрало, че на път е момиченце и малчуганът излязъл с ново предложение: „Добре, нека тогава я кръстим Джъстини Бруклин Бекъм!”, с усмивка цитирал синчето си Дейвид.

Спортистът и съпругата му отдавна копнееха за момиченце. Когато Виктория забременя за четвърти път лекарите подведоха бъдещите родители, че ще имат отново син. „Ах, още един пенис вкъщи”, бил коментарът на бившата спайска, който се превърнал в „Ооо, това е невероятно” при вестта за докторското недоразумение.

Дали мама се е съгласила с предложението на Бруклин ще узнаем чак лятото, когато е терминът й! Ние все още се надяваме, че може да се казва Бионсе или Шакира Бекъм!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

silviaii ( преди 13 години )
Джъстини Бийбър Бекъм или Джъстини Бруклин Бекъм?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар