IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман излекувала съпруга си от алкохолизъм

9 април 2011 07 00

Кийт Ърбън споделя, че е трезвен благодарение на звездната си съпруга Никол Кидман и двете им дъщери

Снимка: GettyImages/ Guliver

Снимка: GettyImages/ Guliver

Кийт Ърбън споделя, че е трезвен благодарение на звездната си съпруга Никол Кидман и двете им дъщери.

Кънтри певецът, който сключи брак с австралийската актриса през юни 2006 г., влезе в клиника 4 месеца след брачната церемония, за да лекува алкохолните и наркотичните си зависимости.

Сега той осъзнава, че е станал зависим от тях, просто защото в живота му липсвала интимност.

Кийт дори съжалява за това, че не е срещнал Никол, когато е бил по-млад, но и на този етап е благодарен за нейната любов.

Всъщност съпругът на Кидман първоначално имал съмнения, че бракът им ще издържи на такова огромно напрежение, но дали заради децата, нещата се оказали повече от прекрасни.

Радваме се за тях.

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари

k4k4v1d4 ( преди 13 години )
Има и такива жени - които те правят истински мъж. Както и само един истински мъж може да ви накара да се чувствате като истинска жена. За съжаление все по-малко хора отделят време да работят по тези си качества и избират по-лесни път с разни изкуствени части :))) За съжаление това не е универсалното лекарство и мен няма да ме направи истински мъж, по-скоро истинска мутра-плюнка :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар