IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кати Прайс – втора Анджелина?!

19 април 2011 07 47

Джордан върви по стъпките на Джоли, ще осиновява дете от "третия свят"

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Британската силиконова бомба Кати Прайс е решила да си осинови дете от Аржентина. Блондинката има вече един син с увреждания от футболиста Дуайт Йорк и две други деца от брака си с певеца Питър Андре. Екстравагантната дама била дълбоко докосната от съдбата на децата в Южна Америка и има намерение да осинови детенце от там.

В момента британката известна с псевдонима си Джордан излиза с Леандро Пена, но искът за осиновяване е подаден само от нейно име, тъй като връзката им била все още „млада".

Близък до Кати разказва за намеренията й: „Тя се опитва да си вземе детенце като самотен родител, защото с Леандро нещата още не са много задълбочени. При последното си посещение в родината му сърцето й се късаше, като гледаше какво е положението и пожела да се запознае със законите за осиновяване там".

Според източника Прайс вече е наела адвокати да намерят пролуки в законовата система. Като гражданин на Великобритания й е забранено да осиновиява деца от там.

„Тя знае за юридическите пречки, но е твърдо решена да стане приемен родител. Наела е най-добрите адвокати без да щади средства. Тя ще гледа едно осиновено дете, точно толкова добре и с любов, както своите собствени", споделя близък до известния модел.

Докато беше омъжена за втория си съпруг Алекс Райд, Кати Прайс направи пак опит да осинови дете, но й беше отказано.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари