IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крофорд се безпокои за кльощавите модели

21 април 2011 07 11

Моделът не би могъл да се сравнява с настоящите си колежки по килограми

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Синди Крофорд призна, че се чувства като истински аутсайдер на фона на новите модели, защото те са доста по-слаби, отколкото тези по нейното време.

Красавицата се безпокояла от тенденцията, налагаща анорексични форми и смята, че преди е било далеч по-лесно да си модел, отколкото в настоящето. Крофорд се радва, че вече е изживяла своя звезден период, защото ако сега трябвало да се бори за изяви на модния подиум нямало как да се състезава със супер слабите манекенки.

„Тъкмо видях корицата на едно списание с Тейлър Суифт и си помислих: Уау, толкова е трудно да си намериш работа като модел днес. Също така си спомних, че преди обичайният номер на момичетата беше 6 (в британски размер 10), а в момента е 2 (UK 6) или 0 (UK 4)", допълва Синди.

Съпермоделът осъзнава, че има по-важни неща от подиума като семейството и децата. Пред списание „Parade" тя казва: „Мисля, че това, което наистина се вижда на лицето освен цвета на косата е дали си щастлив в живота. Ако работиш нещо, което ти харесва, то ти се отплаща".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари