IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям се усамотява с Кейт на Сейшелите

2 май 2011 06 54

Меденият месец на кралските особи щял да премине в тишина и романтика сред костенурките

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Кейт и Уилям вече се ожениха, но интересът към тях не спира! Още по време на сватбата започнаха догадки за медения месец. Ето, че изтече информация за романтичното пътешествие на кралските особи.

Според таблоида „Дейли мейл" Уилям се е спрял на дестинация Сейшелските острови. Планът е да заминат в средата на май за десетина дни, където да се усамотят от хорския и папарашки шум.

Кралската двойка щяла да пътува с частен самолет до остров Махе и да спи в луксозна вила за 4000 лири на нощувка. Младоженците щели да се наслаждават на специално меню приготвено от персонален готвач.

Според запознати мястото било изключително тихо и романтично, с много морски обитатели и невероятни плажове. Точната локализация не се съобщавала от съображения за сигурност, а силите на реда вече обезопасили вилата. Основното занимание на Кей и Уилям щяло да бъде гмуркането, печенето и тяхната собствена компания.

Досега се спекулираше, че младоженците ще заминат за Йордания, Нова Зеландия или Тоскана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари