IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Видеоклип от фенове в чест на Майкъл Джексън стартира в ефир (видео)

17 юни 2011 10 36

Ексклузивната онлайн премиера на видеоклипа се състоя на 14 юни във Facebook.com/MichaelJackson

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

Фенове на Майкъл Джексън от цял свят се обединиха, за да запишат видео към проекта „Behind the Mask Project" . Те бяха предизвикани да качат онлайн собствени видео изпълнения на песента, които да се използват за създаването на видеоклипа. Проектът предизвика безпрецедентен отговор от 103 страни по света. На 14 юни крайният резултат от „Behind the Mask Project" беше представен на широката публика онлайн на http://www.Facebook.com/MichaelJackson.

Режисьорът Денис Лиу стартира през март 2011 със сайта http://behindthemask.michaeljackson.com. „Това беше най-вълнуващият и забавен проект, в който съм участвал. За мен бе изключително удоволствие и бе невероятно усещане да бъда свидетел на това как толкова много хора от цял свят, се включват в проекта като едно цяло: техните гласове, танци и музикален талант обединени заедно от духа на Майкъл Джексън и несравнимата му артистичност. Получили сме материали от пустинята Сахара до Венис Бийч, Флорида, от високопланински местности до затънтени извънградски местенца, като някои кадри включват над 100 души едновременно. Всички участници са брилянтни. Майкъл Джексън е използвал метода crowssourcing за своите видеоклипове още преди този метод да се появи на бял свят. Така, че настоящият проект е перфектен начин да се почете връзката на Майкъл с феновете му", каза той.

Вижте уникалното видео!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

TheLittleAngel ( преди 12 години )
Има го и българския трибагреник! На 15-та секунда е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Charlotte ( преди 12 години )