IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Комиксът за Мадона на пазара през август

27 юни 2011 05 38

32 страници от текст и анимации ще съберат живота и кариерата на поп легендата в едно

Снимка: Official Press Release

Снимка: Official Press Release

Комиксът за живота на легендарната Мадона вече е готов и ще излезе на пазара през август. Наред с Бритни Спиърс и Лейди Гага, и поп кралицата се сдоби с анимирана книжка от 32 страници с името: "Female Force: Madonna" (Женската сила: Мадона). Тя проследява кариерата на певицата от 1980г. до момента, минавайки през всичките й превъплъщения.

Комиксът ще бъде пуснат на скромната цена от 3.99 долара. Текстът е дело на Куук (CW Cooke), а рисунките – на Майкъл Джонсън (Michael Johnson). Според издателите от Bluewater Мадона е творецът, повлиял изключително на по-младото поколение в музикално отношение.

Самата поредица комикси "Female Force" отделя специално внимание на силните, успели и независими жени..Предишни издания са били посветени на дами като Опра Уинфри, Хилари Клинтън, Дж. К. Ролинг и др.

"Повечето поп звезди дължат всичко на тази жена. Нещата, които е направила през живота си, са невероятни и имам чувството, че е едва в началото", споделил мнението си за Мадона авторът на комикса Куук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари