IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дукесата Кейт слабее драстично от стрес

14 юли 2011 10 09

Лекарите се безпокояли за слабото телосложение на кралската особа

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Стресът не се отразява никак добре на бъдещата принцеса Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Уилям слабее с всеки изминал ден. Ежедневните срещи, притеснението, че е под зоркия поглед на кралската фамилия, медиите и целия британски народ, вталявал все повече дукесата. А преди време към тревогите си тя добави и факта, че се страхува за живота на съпруга си всеки ден, защото е пилот на хеликоптер.

Според наблюдателни британски медии бъдещата кралица тежи 45 кг. при ръст от 1.72 м. Дрехите й пък са номер 32. С измършавелия си вид тя дори приличала на анорексичните модели.

Американското сп. „ US-Star-Magazins" е научило от източници, че лекарите са предупредили Кейт да се храни по-добре, защото теглото й е заплашително под нормата. Британски доктори пък коментирали, че при допълнително отслабване, ще й бъде много трудно да забременее - болна тема в кралския двор.

„За 90-ия си рожден ден принц Филип си пожела специален подарък - да има внуче до края на годината", казал близък до аристократичната фамилия. Приятели на Мидълтън пък се тревожели, че тя няма да издържи на целия натиск и скоро може да се разболее.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 12 години )
ДА взима мерки на време. Тя и Летисия отслабна много веднага след сватбата с Фелипе, но после се оправи и роди много сладки дечица. Дано да не се съсипе момичето, но е тежка кралската корона, очевидно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар