IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Фермер търси жена" регистрира рекорден дамски интерес

2 август 2011 06 00

Хиляди българки са се вкопчили в десетте фермера, в чужбина интересът е драстично по-малък

"Фермер търси жена" регистрира рекорден дамски интерес

Близо 2500 жени решиха да търсят своята половинка в живота, като кандидатстваха за участие в романтичното риалити „Фермер търси жена", което превърна българското издание на предаването в абсолютен рекордьор по предизвикан интерес у дамската аудитория.

В сравнение с останалите европейски държави, в които форматът се излъчва в момента - Словения и Румъния, постигнатите резултати у нас са повече от впечатляващи. Докато словенското издание, например, успява да събере около 100 писма първите два дни, в България тази цифра е три пъти повече.

Огромният брой кандидатки обаче постави българските фермери пред изключително труден избор. Искреността на момичетата и любовта им към природата бяха само част от критериите, по които десетте ергена оценяваха дамите. Един от тях дори предприе и по-щателно проучване, като внимателно провери образованието, местоработата и професионалното развитие не само на жените, но и на техните родители.
 
От всички кандидатки фермерите ще изберат само пет, с които ще се срещнат на живо - а от тях ще определят онези три щастливки, с които ще живеят във своята ферма през лятото. Там дамите не само ще добият ясна представа какво означава да си любима на фермер, но ще имат и реалния шанс да се борят за любовта на своя избраник.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари