IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всъщност, Бионсе имитирала Анелия

4 август 2011 11 47

Кралицата на ар-енд-бито изкопирала кралицата на поп-фолка

Снимка: ПР

Снимка: ПР

Темата „Кой от кого изкопирал" е често обсъждана в родния шоубизнес, като могат да се дадат десетки примери за наши известни личности, които са взели за пример и подражание световни звезди.

Сега обаче се оказа, че всъщност български изпълнител е наложил първи тоалет на световноизвестен дизайнер. Или поне така ни се иска.

ПР-ите на Анелия гордо съобщиха, че роклята, с която фолк звездата ни се появи преди месеци на церемонията по връчването на наградите на телевизия „Планета", сега облякла и една от най-печелившите световни звезди в момента, дивата Бионсе.

Става въпрос за тоалет от последната колекция на „лошото момче" на френската мода - Жан Пол Готие.

С ексцентричния черно-бял модел, Бионсе позира във фотосесия публикувана на обложката на най-новия й албум „4", който излезе наскоро.

„Разбира се далеч сме от мисълта, че Бионсе е видяла от Анелия, и е тропнала с крак, че и тя иска точно такава рокля. Но не можем да отречем, че е комплимент да бъдеш първият избрал и представил този ексклузивен сценичен тоалет. Това е въпрос не само на находчивост, а и на добър моден вкус", коментират говорителите на звездата.

Как мислите вие, кой (от) кого?

Вижте двете диви с еднаква рокля в галерията.

 

Автор - снимка

КоментариКоментари

ni4kaaa ( преди 12 години )
Самите вие преди няколко месеца бяхте публикували статия в която имаше подобна рокля, само че бялото беше с дантели... и сега Бийонсе гледала от Анелия... Не ви ли писна да пишете глупости, много ви пропадна сайта напоследък!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
gushi ( преди 12 години )
Дам, наистина е тъжно.. Роклята е уникална, и въпреки това стилистите на Анелия, че и самата Анелия, са успели да я опорочат толкова много! А от тези потури направо обриви хващам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ify ( преди 12 години )
Освен,че личи разликата между опита за копие и оригинала,отгоре на всичкото то си личи просто класата със съчетаването на самото облекло с аксесоарите.Добавката към роклята от страна на Анелия изглежда много зле...Иначе роклята си я бива и определено на Бионсе й седи по-добре :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
maq_n ( преди 12 години )
Payner налагат смешната лъжа че певиците им са облечени с маркови дрехи. Да може да са им купили няколко истински рокли и обувки, който на мига стават оборотни )разбирай-една рокля и обувки 4 певици се снимат с тях), но в интерес на истината в България има и много кадърни хора който и доста добре могат дословно да копират моделите на световните дизайнери(визирам прекрасните обувки на Дани). Обаче като цяло поп-фолка си е една голяма простотия! Това е истината. И дори и Готие и сие не могат да променят това.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
boutique ( преди 12 години )
Още преди да прочета коментарите, исках да напиша, че и един нищо неразбиращ от мода мъж, може да разбере, че роклята на Анелия е "менте". И то много,прекалено много си личи. Изглежда супер евтина,нищо общо с тази на Бионсе, а и комбинацията с панталона е...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silly ( преди 12 години )
ХАХАХХА нищо общо между двата модела, извинете, ама то си личи, че това не е оригинал и дори не са се опитали да докарат модела добре.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
gushi ( преди 12 години )
Дантелките по роклята на Анелия имат много евтин вид, макар и самата рокля да е правена по оригинала. А тези потури вадят очите направо...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
fa7al_error ( преди 12 години )
На Анелия тоалетът е фейк :Р
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
k4k4v1d4 ( преди 12 години )
За пореден път се опитват да ни наврат в очите какви модни икони са чалга парцалите, по-рано беше някакви обувки, дето пак бяха евтина имитация, дори не бяха оригинал. Тука пак същата история - откраднали модела и я навлякли с евтино копие от евтини материи, пък после вижте ни кои сме...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
dollface ( преди 12 години )
E то и тоалета на Анелия не е оригинал.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар