IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ракел Уелч съжалявала Линдзи

31 август 2011 07 20

Актрисата знаела колко силен е стресът за младите

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Актрисата ветеран Ракел Уелч съчувствала искрено на проблемната си млада колежка Линдзи Лоън, защото непрекъснато се появявали критики по неин адрес.

Блондинката, която на няколко пъти бе на лечение в клиника и имаше неколкократни разправии със закона, заради клептоманските си прояви и алкохола, си спечелила загрижеността на Уелч.

„Не съм настроена срещу Линдзи Лоън. Знам, че не се държи особено порядъчно, но пък като че ли всичко е скочило срещу нея", споделила Уелч.

Според 70-годишната дама известността носи голямо напрежение и не всеки може да издържи. Тя самата стана известна на 26 г., когато се се съблече по бикини за продукцията One Million Years B.C. (1966) и разбирала стреса, на който са подложени младите.

Уелч, която има три брака зад гърба си разкрива още, че с годините е станала по-спокойна и повече се съобразявала с мнението на другите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари