IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стейси се появи уверено до Клуни

12 септември 2011 06 31

Актьорът се показа с гаджето си на фестивала в Торонто

Снимка:Getty Images/ Guliver

Снимка:Getty Images/ Guliver

След като Джордж Клуни се „престраши" да заведе новата си изгора Стейси Кийблър вкъщи и да я запознае с родителите си, актьорът е преценил, че може да се покаже и публично с нея. 50-годишният чаровник е завел половинката си на фестивала в Торонто и така съвсем официализира техните отношения. (Сладката двойка можете да видите тук)

Стейси все по-бързо се вписвала в новото си амплоа на половинка на Клуни и се стараела да не стои в неговата сянка, като притурка. „Стейси разговаря свободно без да е залепена за Джордж и не го преследва като сянка", разказал източник пред „ Us Weekly".

„Двамата добре се допълват като двойка и поотделно са изградени личности. На Джордж не му се налага да внимава и да я следи как се държи", допълнил източникът.

Преди три месеца Клуни се радели с Елизабета Каналис. Италианската красавица обаче не се е поддаде на депресията и бързо се ориентира към танцовото риалити „Dancing with the stars". За драматичния край помежду им тя бе казала наскоро: „Не вярвам, че човек е готов за каквато и да е раздяла. Не е хубаво , когато се разделяш с нещо, без значение как се е стигнало до това решение".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари