IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Стейтъм си имал дневник за хранене

17 септември 2011 13 00

До 2000 калории на ден за коравото момче

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Оказва се, че в Холивуд и мъжете си броят калориите. Хубавецът Джейсън Стейтъм, който ще снима филм със Силвестър Сталоун в България, е една от звездите, която с напредване на възрастта внимателно следи каква храна приема.

Актьорът, който е минал 40-те години, си е направил специален дневник, където изчислява дневния си прием на калории. Той внимавал да не поглъща повече от 2000 на ден.

"Преди не ми дремеше за калориите. Ябълка? Тя е здравословна и изяждах по 5. Банан? Хапвах по цяла чепка. Но сега е различно. Записвам си прилежно всяко хранене", споделил актьорът за своя начин да поддържа форма.

Стейтъм, който в момента излиза с модела Роузи Хънтингтън-Уайтли, се радвал на ролите, които получава, защото му било забавно да го играе "коравото момче, пълно с тестостерон". "Слава Богу, играя роли, според които ме възприемат като силния мъжага и получавам леко приказен ореол", допълнил Джейсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари