IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С кого е изневерил Аштън на Деми?! (снимки)

4 октомври 2011 10 15

Цели четири девойки се грижели Аштън да не остане трезвен и незадоволен

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Една от най-интересните двойки за медиите отвъд Океана е тази на Деми Мур и Аштън Кътчър. А въпросът там е – развеждат ли се или не? Тъкмо се стигне до някое разкритие и везните наклонят към развод и хоп, те се показват като сплотена двойка.

Едно нещо обаче е факт – Кътчър е изневерил на Мур и то в деня на шестата им годишнина, когато предпочете да отиде на хотел с четири мадами. Досущ като предшественика си от комедийния сериал „Двама мъже и половина" Чарли Шийн, Аштън умеел да купонясва и то сериозно!

33-годишният хубавец си бил наел четири момичета за вечерта, с които си поиграл бурно в джакузито и басейна. Близък до момичетата е признал, че е имало секс парти с главни участнички 23-годишната Сара Лийл от Тексас и приятелките й Ашли Д. , Кати Б. и Алексис У.

Сара работела във фирма за промоции, която се грижела богатите й клиенти да бъдат доволни от купона във всяко отношение. Което включвало и „секс , разбира се", по думите на промотъра Гавин Наумхоф.

Вижте снимки на момичетата тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари