IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арни покани Бойко в екипа на „Непобедимите“

10 октомври 2011 13 25

Борисов пък му връчи револвер от Априлското въстание

Снимка: Ню Бояна Филм (фотограф Хайлайф)

Снимка: Ню Бояна Филм (фотограф Хайлайф)

Днес премиерът Бойко Борисов посети студията на „Ню Бояна Филм" и се срещна с бившия губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер. Идвайки директно от снимачната площадка, Терминаторът отбеляза добрата форма и излъчване на Борисов и се пошегува, че и той тряба да се включи в екипа на Непобедимите.

На приятелската визита, в която участваше и министърът на културата Вежди Рашидов, Борисов сподели задоволството си, че България има уникалния шанс да бъде посетена от множество от най-големите холивудски звезди. Това според него е и най-добрата реклама за страната ни и дава възможност България да се превърне в център за световната филмовата идустрия. В студията на „Ню Бояна Филм" в момента се снимат „Непобедимите 2", както предстоят и други големи международни проекти.

Премиерът и министърът на културата подариха на Шварценегер старинен револвер от Априлското въстание. От своя страна, шефът на „Ню Бояна", Дейвид Варод поднесе на премиера оригиналния меч от мега продукцията „Конан Варварина", който изцяло бе реализиран в „Ню Бояна Филм".

Шварценегер сподели чудесните си впечатления от възможностите на Киноцентъра, както и изрази задоволство, че българското правителство подкрепя развитието на филмовата индустрия и създава благоприятни условия за привличане на значителни инвестиции в България.

Не пропускайте галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари