IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слай продава свои картини за десетки хиляди в нета

21 октомври 2011 06 50

Картина с Айнщайн струва 98 000 долара

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Силвестър Сталоун се подвизава не само като актьор, а и като артист. Екшън звездата, който в момента е у нас с куп свои знаменити колеги за снимките на „Непобедимите 2", смятал че има талант да рисува и е превърнал хобито си в бизнес.

Той шарил платна от близо 40 години, а на едно от тях дори се вижда образа на Алберт Айнщайн. То изобразява геният седнал пред отворена книга, съжаляващ, че е сред създателите на атомната бомба, а над главата му се вихрят дяволи и други невероятни създания, пише в. „Монитор".

Цената на творението е 98 000 долара и може да се закупи от сайта artbrokerage.com. Почти за същата сума има и други две картини, които Сталоун продава в сайта.

Бизнесът не Силвестър не е съвсем самонадеян, защото преди години той все пак успя да продаде свое произведение на милиардера Стив Уин за 90 000 долара. А също така изтъргува свой автопортрет отпреди 40 години за 50 000 долара на друг желаещ.

Произведенията му можете да видите в галерията ни!

 


Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари