IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Девойка обяви Бийбър за баща на детето й

2 ноември 2011 12 56

Марая описала подробно 30-секундния им секс, от който според нея е забременяла

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тийн идолът Джъстин Бийбър още няма 18 години, а вече има заведен срещу него иск за бащинство. 20-годишна калифорнийка е пуснала в съда документи, с които изисква кръвен тест, за да докаже че звездата е баща на тримесечното й бебе.

Марая Йетър е била напълно сериозна с претенциите си, че е забременяла от Бийбър и той трябвало да й плаща солидна издръжка.

„Бях заобиколена от много момичета и просто си чаках, когато изведнъж се появи Джъстин Бийбър. Започна да си говори с мен и веднага ми стана ясно, че се привличаме и започнахме да се целуваме. Той предложи да се усамотим. Каза, че иска да правим секс и че това му е за пръв път. Намери място зад кулисите и останахме сами. Попитах го дали има презерватив, а той ми каза, че не искал да ползва. Сексът продължи не повече от 30 секунди", разказала Марая пред списания „Star".

Говорителят на звездата коментирал, че до момента не е видял жалба срещу Бийбър и че било изключително жалко някой да лъже по такъв безочлив начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари