IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми търси помощ от Мадона

22 ноември 2011 13 35

Тя също е имала опит с по-млади мъже

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Деми Мур е потърсила подкрепата на Мадона след раздялата си с Аштън. Актрисата се е обадила на поп звездата, за да се посъветва с нея.

Тя звъни на Деми всеки ден или й изпраща съобщения, с които да й каже, че се гордее много заради волята и силата й. И, че знае колко Деми се е борила, за да спаси брака си", споделил източник пред в. „Metro".

„Мадона също е излизала и излиза с по-млади мъже и разбира напълно как се чувства Мур. Тя е казала на Деми, че Аштън е незрял и че заслужава някой, който да й подхожда емоционално и интелектуално", допълнил източникът.

Наскоро излезе информацията, че екссъпругата на Брус Уилис е ходила при психолог и след посещението си е решила да се разведе. Според близки до Кътчър, той също е искал края.

„Аштън беше готов да сложи край, но чакаше Деми да го направи. Той я обичаше, но не може да живее повече с нея", споделил негов приятел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари