IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гага се радва на хубава кожа заради оргазми и спанак

1 декември 2011 08 03

Интензивен сексуален живот и правилно хранене са тайните на пеерфектната кожа според Лейди Гага

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Лейди Гага издаде тайната на хубавата си кожа. Според певицата тя сияе и е свежа, защото има редовен сексуален живот. Звездата, която в момента излиза с актьора Тейлър Кини (Дневниците на вампирите), очевидно е добре задоволена и това се отразява на визията й.

Оргазми, много оргазми и спанак", е съветът на Гага за сияйна кожа. След което предвидливо допълва: „Всъщност това е резултат от упорита работа с пот на челото".

Сексуалният живот на мис Екстраваганца отдавна интересува медиите, тъй като тя обикновено скандализира обществеността с дрехите и аксесоарите си, а не с разкрепостено поведение. Всъщност Гага дори бе посъветвала феновете да почакат повече, преди да се впуснат в сексуални изживявания.

 На въпрос коя е най-хубавата й връзка, тя отговаря: „Нямам представа. Все още я търся. Не е важно коя е най-добрата или най-лошата. Харесва ми процеса на търсене...Била съм с по-големи мъже. Бях на 15, а те на 30. Но не го препоръчвам. Тогава нямах куража да бъда човека, който съм днес", философства над любовния си живот Гага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари