IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годежният пръстен на Бритни струва 92 000 долара

23 декември 2011 07 35

Певицата чака с нетърпение сватбата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бритни Спиърс е една щастлива, сгодена жена. Звездата се сдоби тези дни с годежен пръстен на стойност 92 000 долара. Любимият й Джейсън Трауик доста време е търсил бижуто, тъй като до сега не се е сгодявал и нямал никаква идея с какъв пръстен точно да предложи на избраницата си.

„Той търсеше дълго време пръстен. Той познава вкуса на Бритни, но досега не е бил сгоден. Много е щастлив, че тя ще стане негова съпруга", сподели близък до бъдещия младоженец.

По-рано тази година стана ясн намерението на Трауик да узакони връзката си с поп певицата. Той изчакваше турнето й да приключи и се беше зарекъл да й предложи до края на 2011г. Това се случи на 15 декември в дома им в Лос Анджелис. Веднага след събитието Спиърс уведоми феновете си в Туитър какво й се е случило с думите: „О, Боже! Вчера вечерта Джейсън ме изненада с един подарък, който очаквах отдавна. Няма търпение да ви го покажа".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари