IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина не поучава децата си

10 януари 2012 12 56

Но иска да живеят в реален сват, не като този в Холивуд

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли е взискателна и грижовна майка, но не обича да чете лекции на децата си. Амбициозната актриса, която наскоро влезе и в ролята на режисьор има шест наследника – три осиновени и три от половинката й Брад Пит. Въпреки че тя често пътува и то с благородни цели – като посланик на добра воля на ООН, красавицата не се мъчи да внуши на децата си излишна хуманност и желание за благотворителност.

„Не съм от тези майки, които четат лекции на децата си. Но им казвам къде отивам и защо. Понякога и те идват с мен, когато посещавам бежанци и често се отбиваме и до родните им места", споделя Джоли.

Мадокс, Пакс и Захара са осиновени от Камбоджа, Виетнам и Етиопия. Анджелина допълва, че е жадна да научи повече за света извън Холивуд и държи така да бъде и за децата й. „Надявам се да живеят в реален свят, да го виждат такъв, какъвто е извън Холивуд", категорична е актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари