IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще излиза книга за оргиите на Бритни Спиърс

19 януари 2012 06 30

Бившият бодигард на певицата ще пише книга, в която ще разкаже какво се е случвало след концертите на певицата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бившият телохранител на Бритни Спиърс, Фернандо Флорес, е подписал договор за 1 милион долара с издателство, за публикуването на книга, в която ще бъдат описани оргиите на певицата по време на турнетата й, съобщава вестник "Сън".


Светът за първи път чу за Фернандо, когато той заведе дело за сексуален тормоз срещу бившата си работодателка, мис Спиърс. В книгата бодигардът възнамерява да разкаже за огромния сексуален опит и апетит на певицата.

"Бритни използваше турнетата си за разврат, включваше се в тройки с други момичета - все неща, от които могат да ти настръхнат косите. Тя непрекъснато беше заобиколена от сексапилни танцьорки, които не се спираха пред нищо. Имаше много пиене, наркотици, горещи сесии във вани и всякакви други неща", твърди Фернандо Флорес. Той допълни, че след запознанството с годеника си Джейсън Трауик, Бритни била улегнала и е на път да остави в миналото деструктивното си по поведение.

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари