IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха Крис Браун – откраднал телефон

25 февруари 2012 13 46

Певецът задигнал телефона на своя фенка, защото искала да го снима

Снимка: Reuters
Гордият Браун стиска своето Грами!

Снимка: Reuters Гордият Браун стиска своето Грами!

Крис Браун продължава да провокира скандали, откъдето и да мине. Покрай закачките му с Риана се вдигна много шум, а певецът е известен със своята агресия, която неколкократно намира отражение в поведението му.

Първо той напсува почитателите си, като ги прати „по дяволите" в Туитър, а сега е обвинен и в кражбата на телефон на момиче, което искало да го снима през колата му.

Случката се развила през клуб в Маями, а потърпевшата се казва Кристал Спан. Момичето забелязало колата му и извадило телефона си. По нейни думи изведнъж прозорецът се смъкнал, а от него се показал Браун, който й казал: „Кучко, тази снимка няма да се появи в никой сайт" и измъкнал iPhone за над 500 долара от ръцете й.

Кристал се обадила в полицията и се оплакала официално. Случката се разиграла миналия уикенд (19.02).

Напоследък упорито се говори, че Браун ще се събере с бившата си Риана, която преби преди три години. Двамата флиртуват открито, макар че никой не одобрява сближаването им.

Джей Зи каза на Риана, че никога няма да й даде благословията си да се събере пак с него", разкри източник пред RadarOnline.com. „Според Джей това няма да свърши добре. Той смятя, че Крис има все още черти в характера си, с които не се е преборил", допълни информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари