IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм създава дрехи по своите мерки

29 март 2012 13 37

Счита се за жена със стандартна фигура

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бившата певица и настояща дизайнерка Виктория Бекъм създава моделите от колекциите си според своите собствени мерки.

Съпругата на Дейвид Бекъм не използва манекенки за пробите, а сама облича всяка дреха докато тя е в процес на изработка. Вики е убедена, че е едно нормално момиче със стандартна фигура и може да бъде представителна извадка на обикновената жена.

Бившата спайска смята, че нейният ръст и тегло се доближават много повече до съвременните жени, от мерките, които имат професионалните моделки. Нищо, че според доста хора тя е твърде слаба.

Виктория споделя пред списание „Harper's Bazaar", че: "С моя екип винаги се шегуваме, че дрехите трябва да станат на 17-годишни модели, високи по 1,80 м, а аз им казвам, я да сложа дрехата, за да видя дали ще пасне и на обикновените жени."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 12 години )
Много си е готина!Стилна жена!И това да имаш 4 деца и да изглеждаш така си е за възхищение!То най-лесно е да седнеш и да обиждаш,а трудно е да се погледнеш себе си!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Diana ( преди 12 години )
( преди 12 години )
Макар да харесвам някои нейни черти,искрено се надявам никоя жена да не прилича на нея.Нищо хубаво не виждам в торба с кокали и грозно провиснали месца по тях.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
БекъмА ( преди 12 години )
( преди 12 години )
Тази е пример за това как НЕ трябва да изглежда една жена-а именно с вид на анорексична мумия...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар