IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пипа Мидълтън ще има проблеми с френската полиция

17 април 2012 14 22

Заради инцидент с пистолет в Париж

Пипа Мидълтън; Снимка: Reuters

Пипа Мидълтън; Снимка: Reuters

Сестрата на Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън – Пипа може да има сериозни проблеми с полицията във Франция, след като папараци я заснеха да се вози в кола с мъж, който размахва оръжие.

27-годишната дама от английския хайлайф, която се пада снаха на принц Уилям, е била на предната седалка в автомобил „Ауди", когато шофьорът на колата насочил към нея пистолет.

Стресиран свидетел на инцидента подал официално оплакване до властите в Париж. Пипа ще бъде призована, ако от полицията установят, че има достатъчно доказателства, за съдебно преследване.

В момента, заради повишени анти-терористични мерки за сигурност, във Франция е абсолютно забранено да се носи пистолет на обществени места. Ако някой има свидетелство за оръжие и иска да го носи, то трябва да бъде абсолютно скрито.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Манчо ( преди 11 години )
"Стресираният" папарак е решил да направи сензация от обикновения майтап между онези двамата ***, за да изкара повече кинти от снимките си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар